به گزارش خبرنگاراقتصادی ایرنا'عباس خالقی تبار'روز سه شنبه در 'نشست هم اندیشی كاهش قیمت تمام شده در تولید' تصریح كرد: نهضت ملی كاهش قیمت تمام شده یك جنبش فراگیر در راستای افق چشم انداز كشور است كه با پشتیبانی و مشاركت همه اركان كشور، زمینه بهبود بهره وری در فضای كسب و كار و ارتقای سطح رفاه اجتماعی و عدالت اقتصادی را فراهم می كند.
وی با بیان اینكه افزایش قدرت رقابت پذیری و ارتقای حقوق مصرف كننده از ویژگی های این نهضت است افزود: ارتقای بهره وری، بهبود فضای كسب و كار و افزایش رقابت پذیری از اهداف اجرای این نهضت به شمار می رود.
خالقی تبار با بیان اینكه این نهضت در چهار سطح ملی، بنگاهی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و فراملی و جهانی تعریف می شود، افزود: در سطح ملی طی برگزاری 9 جلسه 62 برنامه عملیاتی ارایه شده كه 31 برنامه اولویت دار آن برای اجرا در سال 90 و 91 به دستگاه های اجرایی پیشنهاد شد.
رئیس مركز بهره وری سازمان مطالعات و پژوهش های بازرگانی گفت: همچنین در سطح وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت نیز برگزاری كارگاه های آموزشی و جشنواره ملی كاهش قیمت تمام شده، طراحی و راه اندازی پرتال نهضت ملی كاهش قیمت تمام شده و اجرای طرح آمارگیری و سنجش عوامل موثر در بهبود بهره وری در دستور كار قرار دارد.
این مقام مسئول با بیان عوامل موثر درون بنگاهی در تحقق كاهش قیمت تمام شده اظهار داشت: اتلاف منابع مهمترین عامل افزایش قیمت تمام شده در بنگاه های تولیدی محسوب می شود.
وی خاطرنشان كرد: این اتلاف در بخش های مختلف از جمله طراحی نامناسب، كاركنان ناكارآمد، خرابی تجهیزات، مصرف نامناسب انرژی انجام می گیرد كه مدیریت بنگاه برای حفظ بازار و كاهش قیمت تمام شده خود باید ریشه این اتلاف ها را شناسایی كرده و با بهره گیری از راهكارهای مناسب آنها را از بین ببرد.
اقتصام**3917**1319