نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش خبرگزاری فارس از یزد به نقل از روابط عمومی سازمان امور اقتصاد و دارایی استان یزد، مرادعلی میر اظهار داشت: طی نشست‌های مختلف و مشترک با گروه سرمایه‌گذار کشور هند، زمینه‌های لازم برای فعالیت این گروه اقتصادی فعال در بخش صنعت فولاد استان یزد نهایی شد.



:: برچسب‌ها: ماکرو , سفر , سرگرمی ,
:: بازدید از این مطلب : 156
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : شنبه 14 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، اعضای کمیسیون اصل 90 قانون اساسی در روزهای یکشنبه و سه‌شنبه هفته جاری با تشکیل جلساتی علاوه بر بررسی و رسیدگی به شکایات واصله، آیین‌نامه داخلی این کمیسیون را تصویب می‌کنند.



:: برچسب‌ها: دریاچه , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 195
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 14 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز،‌ یک مقام امنیتی لیبی گفت اوایل صبح امروز یک خودروی بمب‌گذاری شده در نزدیک ادارات پلیس این کشور در شهر طرابلس (پایتخت)، منفجر شد.

این مقام امنیتی با اشاره به اینکه هنوز عامل این حمله مشخص شده است، افزود: در این انفجار، یک تبعه تونسی زخمی شده است.

این گزارش افزود: پلیس لیبی با کشیدن نوار امنیتی در محدوده این انفجار از عبور و مرور افراد به این محل جلوگیری می‌کند.

این اولین انفجار و حمله جدی در شهر طرابلس پس از سقوط رژیم معمر قذافی در لیبی است.

انتهای پیام/ش



:: برچسب‌ها: خیابان , جدید , برلین ,
:: بازدید از این مطلب : 180
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 14 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش ایرنا از وزارت صنعت،معدن و تجارت ، 'كیومرث فروتنی' با اشاره به آخرین وضعیت تولید خودرو در كشور افزود: مقایسه چهارماهه سال جاری با مدت مشابه سال گذشته نشان می دهد كه روند كاهشی تولید خودرو تیرماه سال جاری نسبت به ماه قبل از آن متوقف شده است.

به گفته وی، ‌تولید خودرو در تیرماه به نسبت خرداد ماه كاهش نیافته بلكه با تولید 83 هزار و 629 دستگاه خودرو، نسبت به خرداد ماه كه معادل 83 هزار و 522 دستگاه بود، اندكی افزایش تولید نیز داشته است.

فروتنی تصریح كرد: مقایسه آمار تولید تیر با خرداد ماه در مورد خودروهای سواری، كه بیشترین تعداد را در بین خودروهای تولیدی دارد، بیانگر رشد تولید 8/1 درصدی است و در خودروهای گروه كامیون رشد 21 درصدی را نشان می دهد .

این مقام مسئول پیش بینی كرد ، با تداوم و سرعت گرفتن روند افزایشی تولید در ماه های آینده شاهد جبران كاهش تولید در ماه های قبل باشیم.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری نخستین جلسه شورای سیاستگذاری خودرو در سال 91 كه در هفته گذشته برگزار شد، اظهار كرد: در این جلسه ‌مدیران گروه های صنعتی ایران خودرو و سایپا به بیان آمار تفكیكی خودروهای تولیدی گروه خود پرداختند كه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

فروتنی همچنین یادآور شد: در این جلسه، چگونگی پرداخت مطالبات قطعه‌سازان خودرو از سوی خودروسازان، به بحث و مذاكره گذاشته شد كه ادامه آن به جلسه بعد موكول شد.

اقتصام**3917**1601



:: برچسب‌ها: سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 221
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 14 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

تقی رضایی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در خصوص نحوه ثبت‌نام متقاضیان مسکن ویژه تهران گفت: تیزر اطلاع‌رسانی مسکن ویژه تهران آماده است و سازمان صدا و سیما بزودی نحوه ثبت‌نام‌ها را به مردم و متقاضیان مسکن ویژه تهران اطلاع‌رسانی خواهد کرد.



:: برچسب‌ها: آب , خام ,
:: بازدید از این مطلب : 160
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 14 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش روز شنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، 'محمود رضا خواجه‌نصیری' افزود: در نشستی كه با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، رییس كل بانك مرزی و رییس سازمان بورس برگزار شد، موافقت اصولی با راه اندازی معاملات گواهی ارزی در بورس تهران بهادار انجام شد.

وی ادامه داد: در این نشست مقرر شد، كارگروهی در این زمینه تشكیل و نحوه راه‌اندازی معاملات اوراق گواهی ارزی در بورس تهران از قبیل مسائل فنی، اجرایی، نقل و انتقال ارز و ... مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

خواجه‌نصیری خاطر نشان كرد: ایده راه اندازی معاملات اوراق گواهی ارزی در بورس اسفندماه سال گذشته از سوی وزارت اقتصاد و سازمان بورس مطرح و پیش‌نویس آن در كمیسیون فرعی شورای عالی بورس تهیه و ارائه شد.

مدیر نظارت بر بورس‌ها و بازارهای سازمان بورس گفت: بر اساس طرح اولیه، گواهی ارزی به عنوان اوراق بهادار قابل معامله در بورس در نظر گرفته شده است و دارندگان ارز كه شامل صادركنندگان و دارندگان ارز با منشا خارجی هستند، می‌توانند ازطریق یك بانك و یا صرافی‌ها ارز خود را تبدیل به گواهی‌های ارزی كرده و در بورس معامله كنند.

وی درخصوص نحوه معاملات گواهی ارزی در بورس تهران افزود: در طرح اولیه، گواهی‌های ارزی در سیستم شركت سپرده گذاری مركزی ثبت و قابلیت معامله پیدا می‌كند، به‌طوری كه عرضه‌كنندگان به كارگزاران مراجعه و به میزانی كه گواهی ارزی در اختیار دارند، اقدام به ارائه سفارش فروش كنند.

خواجه‌نصیری اضافه كرد: در مقابل خریداران، افرادی هستند كه نیاز به ارز دارند كه درخواست خرید خود را در سیستم درج می‌كنند كه با یكسان شدن قیمت‌های خرید و فروش معامله انجام می‌شود.

مدیر نظارت بر بورس‌ها و بازارهای سازمان بورس درباره مزیت‌های راه‌اندازی معاملات اوراق گواهی‌ ارزی در بورس گفت: تشكیل بازاری متمركز، متشكل و شفاف مهم ترین ویژگی راه‌اندازی این معاملات در بورس است كه می‌تواند بازار پر نوسان ارز را تنظیم، كنترل و مدیریت كند.

وی ادامه داد: تجربه نشان داده است كه سفته‌بازان می‌توانند بازار غیررسمی ارز را تحت تاثیر خود قرار داده و با ایجاد فضای روانی این بازار را هدایت كنند، اما به اعتقاد طراحان معاملات گواهی ارز، مدیریت بازار ارز مهم‌ترین دستاورد راه‌اندازی این معاملات خواهد بود.

گفتنی است، ' سیدشمس‌الدین حسینی' وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه مراسم افطاری با خبرنگاران گفت: موضوع معاملات گواهی ارز در بورس در كارگروهی مركب از وزیر اقتصاد، وزیر صنعت، جهاد كشاورزی، معاون برنامه‌ریزی رئیس جمهور‏، رئیس كل بانك مركزی، رئیس سازمان بورس و تعدادی از نمایندگان مجلس بررسی و براساس تصمیم این كارگروه، مقرر شد معاملات گواهی ارزی در بورس در آینده نزدیك راه‌اندازی شود.

سخنگوی اقتصادی دولت افزود: با راه‌اندازی این بازار، افرادی كه عرضه كننده ارز هستند و نیز صادر كنندگان غیرنفتی و حتی سرمایه‌گذاران خارجی دیگر و كسانی كه ارز با منشاء خارجی دارند، به علاوه بانك مركزی كه مسئولیت این كمیته را برعهده دارد، به‌عنوان عرضه‌كننده ارز در بورس ایفای نقش می‌كنند.

اقتصام** 9141**1319



:: برچسب‌ها: عکس ها ,
:: بازدید از این مطلب : 196
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 14 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

رسول خضری عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس گفت: کمیسیون‌های بهداشت و درمان، آموزش و تحقیقات، اجتماعی و حقوقی و قضایی در محل کمیسیون تلفیق جلسه مشترکی را برگزار می‌کنند که در این جلسه موضوع مقابله با تبلیغ لوازم آرایشی و بهداشتی در شبکه‌های ماهواره‌ای و نیز ورود داروهای با کیفیت پایین و قیمت بالا به کشور و تبلیغات دروغ در ارتباط با این داروها مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.



:: برچسب‌ها: پرندگان ,
:: بازدید از این مطلب : 160
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 14 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از منابع خبری تركیه ، وی كه در سال 2008 به اتهام ارتباط با ادعاهای براندازی دولت تركیه در چارچوب دعوی موسوم به ' ارگنه كن' به انگلیس متواری شده بود از این كشور به مدت پنج سال حق پناهندگی دریافت كرد.

وی توسط سازمان بین المللی پلیس ' اینترپل ' نیز تحت تعقیب قرار دارد.

چومز كه یك پزشك است از استان 'بالیك اسیر ' به عنوان نماینده حزب حاكم ' عدالت و توسعه' به مجلس ملی تركیه راه یافته بود و گفته می شود بسیاری از اطلاعات پزشكی مرتبط با وضعیت جسمانی ' رجب طیب اردوغان' از سوی وی منتشر شده است.

خاورم**2012** 230



:: برچسب‌ها: اسپانیا , درخت , آیفون ,
:: بازدید از این مطلب : 293
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 14 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس یکی از ابزارهای تنظیم بازار مناسب در مقاطع افزایش تقاضا در کشور ذخیره‌سازی کالاهای مورد نیاز مردم در این ایام است.



:: برچسب‌ها: عکس , جشن تولد , شهری ,
:: بازدید از این مطلب : 179
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 14 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

دولت های غربی و برخی از دولت های عرب و تركیه كه به دلیل وتوی روسیه و چین در شورای امنیت سازمان ملل نتوانسته اند با فعال كردن فصل هفتم این سازمان علیه سوریه، این سرزمین را مورد تاخت و تاز خود قرار دهند، در پی اجرای سناریوی جایگزین افتاده اند كه همان نتایج از آن حاصل شود.

این سناریو از اوایل بحران سوریه در 17 ماه قبل طراحی شده بود، اما اجرای آن به لحاظ شرایط سیاسی، نظامی، رسانه ای و عوامل میدانی میسر نبود.

تركیه كه دارای مرز مشترك با سوریه است مسئولیت اجرای عملیات نظامی خارج از چارچوب شورای امنیت را به عهده گرفت و برای این منظور انواع كمك های مالی، نظامی، رسانه ای و سیاسی را از دولت های دشمن سوریه دریافت كرده است.

حضور مخالفان سیاست دولت تركیه در نهادهای مختلف این كشور از جمله مجلس، مخالفت علویان تركیه و حزب كارگران كرد تركیه و همچنین قدرت بازدارندگی ارتش سوریه كه نمونه آن دو ماه قبل در ساقط كردن یك جنگنده متجاوز نمایان شد، موجب می شود كه تركیه مستقیما در سوریه دخالت نظامی نكند.

به عقیده برخی از تحلیلگران هیاهوی تبلیغاتی تركیه مبنی بر احتمال حمله نظامی به خاك سوریه و اجرای مانور در نزدیكی مرز دو كشور و هشدارهای مختلف به سوریه فقط تا آستانه حمله فیزیكی پیش می رود اما عملی صورت نمی گیرد مگر اینكه به صورت محدود و از طریق نفوذ افسران اطلاعاتی باشد كه پیش از این نیز چنین اقدامی كرده بود.

اكنون تركیه به جای حمله نظامی مستقیم خود كه پیامدهای سنگینی برای این كشور خواهد داشت و پای كشورهای دیگر را نیز به میان خواهد كشید، به سازماندهی و اعزام نیروهای جنگنده به داخل سوریه می پردازد.

بر اساس اطلاعات منتشر شده در رسانه های غربی و اعترافات عناصر مسلح بازداشت شده در تلویزیون سوریه، نیروهای سوری و غیر سوری در اردوگاه ها و پادگان های نزدیك به مناطق مرزی آموزش های لازم را می بینند و سپس وارد خاك سوریه می شوند.

در چند ماه گذشته با تبلیغ 'جهاد در سوریه' عده زیادی از تابعیت های مختلف از طریق خاك تركیه وارد سوریه شده اند.

علاوه بر این انواع سلاح های سبك و نیمه سنگین و وسایل ارتباطی پیشرفته نیز از مرزها عبور داده شده است.

مقداری از این تجهیزات و افراد مسلح در مناطق پرجمعیت حومه دمشق و بسیاری از آنها در مناطق مشابهی در حلب مخفی شد.

برخی رسانه ها در چند روز اخیر اعلام كرده اند كه تركیه با همكاری سفارت امریكا در آنكارا، یك اتاق عملیات در مرز خود با سوریه برپا كرده است تا گروه های مسلح را در داخل سوریه هدایت كند.

اكنون تركیه با توجه به مقدمات قبلی و فراهم كردن زمینه های لازم، پس از شكست گروه های مسلح در دمشق در نظر دارد سناریوی ایجاد مناطق امن را كه پیش از این تحت نام های مختلف (مناطق امن یا حائل، گذرگاه های امن، اردوگاه پناهندگان، مراكز امداد رسانی و...) در مناطق مختلف سوریه از جنوب تا غرب و شمال این كشور مطرح كرده بود، عملی سازد.

دولت های متخاصم با سوریه به طور كلی دو سناریو برای براندازی نظام این كشور مطرح كرده بودند كه اولی با ضربه غافلگیرانه و رعدآسا از پایتخت شروع و به دیگر مناطق ختم می شود (از راس به قاعده) و دیگری بر عكس.

بر اساس گزارش برخی از رسانه ها از جمله روزنامه لبنانی الانتقاد، عربستان سعودی منافع خود را در اجرای سناریوی اول می دید تا اولا موضوع براندازی نظام را كه هزینه گزافی برای آن صرف كرده تسریع كند و ثانیا در صورتی كه این امر اتفاق نیفتد، دست كم بتواند استان 'ریف دمشق' محاذی استان دمشق را به اشغال گروه های مسلح درآورد و 'منطقه امن' قرار دهد تا گوی سبقت را از تركیه برباید و خود سهام دار اصلی نظام جدید بشود.

در مقابل عربستان، تركیه با حمایت غربی ها حلب را به عنوان منطقه امن یا حائل درنظر گرفته بود كه به دلیل وجود عوامل مساعد توانست از عربستان پیشی گیرد.

وجه مشترك این دو سناریو این است كه هر كدام عقبه ای و كانون فعالیتی در مناطق خارج از كنترل دولت در اختیار داشته باشند.

طراحان براندازی نظام سوریه به ویژه پس از شكست گروه های مسلح در دمشق، شرایط میدانی در شمال این كشور و به ویژه حلب را برای اجرای سناریوی 'حمله تدریجی' (از قاعده به راس) مناسب یافتند.

استان حلب به عنوان عقبه نزدیك به تركیه برای انتقال راحت اسلحه و افراد، نفوذ قبلی در برخی شهرك های حلب و انبار كردن تجهیزات نظامی، دور بودن این استان از دمشق (360 كیلومتر)، وجود استان حمص بین حلب و دمشق كه از شدیدترین كانون های ناآرام ظرف 17 ماه بحران بود و نزدیك بودن به مرز لبنان در سمت غرب شرایط را برای انتخاب حلب فراهم كرده است.

از همه مهم تر اینكه حلب پایتخت اقتصادی سوریه به شمار می رود و با ایجاد هرج و مرج در این استان شاهرگ حیاتی سوریه آسیب جدی می بیند.

با این همه برای شروع نبرد سهمگین در حلب به ناچار باید نیروهایی را به عنوان هسته های نهفته در دمشق كاربگذارند كه این هسته ها همان باقیمانده های شكست اخیر گروه های مسلح در پایتخت است.

از دیدگاه برخی تحلیلگران دولت های حامی گروه های مسلح انتظار داشتند كه با یورش به حلب ارتش نیز همچون دمشق به سرعت مقابله به مثل كند و همزمان هسته های نهفته در دمشق و دیگر استان ها نیز فعال شوند اما فشار اصلی بر حلب وارد شود و چون شرایط در حلب با دمشق فرق می كند، شكست ارتش حتمی خواهد بود.

بر اساس این سناریو، گروه های مسلح از پشتیبانی نقطه به نقطه در عقبه خود (تركیه و یا لبنان) برخوردار هستند اما ارتش از این پشتیبانی برخوردار نیست و بنابراین شكست خواهد خورد، اما نیروهای مسلح سوریه بر اساس ارزیابی های میدانی و تخصصی خود در جنگ شهری و برخلاف همه تبلیغاتی كه گفته می شد ارتش ظرف 24 ساعت تا 48 ساعت حمله خواهد كرد، حمله اصلی خود را شروع نكرده است.

گفته می شود كه یكی از دلایل تعویق برخورد قاطعانه با گروه های مسلح در پنج شهرك از 29 شهرك حلب كه در آنها مستقر هستند، پرجمعیت بودن آنهاست و ارتش منتظر است تا به تدریج افرا غیر نظامی خارج شوند.

یكی دیگر از دلایل تاخیر در عملیات ارتش قطع سرپل های ارتباطی این گروه ها در اطراف حلب و ایجاد سرپل هایی برای پشتیبانی از نیروهای خودی است، ضمن اینكه معطل كردن گروه های مسلح و محاصره آنها موجب شكست روحیه عناصر مسلح و حامیان آنها خواهد شد.

به طور خلاصه می توان گفت كه ارتش در برخورد با گروه های مسلح در حلب سیاست 'مهار و ضربات تاكتیكی' را در پیش گرفته است.

در جا زدن گروه های مسلح در حلب و سكوت رسانه های دشمن سوریه درباره نبرد آنها كه آن را 'ام المعارك' ( جنگ سرنوشت ساز )نامیده اند، نشان می دهد كه ارتش سوریه زمام امور و ابتكار عمل را در دست دارد و وضعیت حلب را به مثابه 'عمل جراحی بزرگ' دانسته كه مستلزم به كارگیری متخصصان گوناگون است تا هر كدام در حیطه كاری خود و در زمان مشخص اقدام كند.

نیروهای مهاركننده، عوامل ایجاد و تقویت نقاط پشتیبانی ارتش و عوامل خارج كننده غیر نظامیان از مناطق آلوده و تخصص های دیگر باید كار خود را در مدت تعیین شده و باتوجه به شرایط میدانی به انجام برسانند تا جراحان متخصص (نیروهای كارآزموده جنگ شهری) با بهره گیری از تكنیك های مناسب وارد عمل شوند.

با توجه به گستردگی صحنه عملیات و تعدد عوامل داخلی و خارجی در حلب، یكسره كردن وضعیت این استان برای هر دو طرف (گروه های مسلح و حامیان انها از یك سو و دولت سوریه از سوی دیگر) مهم ارزیابی می شود.

بسیاری از صاحب نظران بر این عقیده اند كه نبرد حلب نبردی سرنوشت ساز خواهد بود كه به مقدار زیادی می تواند افق آینده و سرنوشت سوریه را مشخص كند.

خاورم**1431



:: برچسب‌ها: غروب , پرندگان ,
:: بازدید از این مطلب : 152
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 14 مرداد 1391 | نظرات ()